VALUE AGENDA NL                                                                       

Tijdens de Value-Based Health Care Working Session wordt, samen met 25 beslissers uit de Nederlandse gezondheidszorg, bepaald hoe het optimale klimaat kan worden gecreëerd voor zorg waarbij de patiënt echt centraal staat. Dit wordt ieder jaar gedaan aan de hand van de Value Agenda.

Na drie succesvolle edities met prof. Porter, PhD in 2017 en dr. Bohmer en prof. Cripps in 2018, verwelkomden wij afgelopen jaar prof. Teisberg, PhD. Prof. Teisberg, PhD heeft zowel de allure en statuur als auteur van het boek ‘Redefining Health Care’, alsmede veel praktijkervaring op het gebied van VBHC implementatie. Dit jaar zullen wij dr. Akerman, MD, PhD ontvangen, zij is expert op het gebied van Value-Based Health Care en richt zich voornamelijk op het meten van de gezondheidsuitkomsten van patiënten.

De werksessie is een gezamenlijk initiatief van The Decision Group, Amgen en Medtronic. De vierde editie van de Working Session zal plaatsvinden op donderdag 5 november, 2020.
         bb

De Value Agenda 2019 – 2020 

Afgelopen jaar vond op 18 april de derde editie van de VBHC Working Session plaats. Het rapport: ‘Value Agenda for the Netherlands 2019-2020: 12 key actions to take charge and let VBHC initiatives flourish!’ vindt u hier. In het rapport staan 12 acties om het optimale klimaat te creëren voor zorg waarbij de patiënt echt centraal staat. 

Terugblikken op de Working Session kan daarnaast door middel van de aftermovie.

Logo Medtronic GOED
TDG_web200px-1
Amgen logo transp van internet