VALUE AGENDA NL                                                                       

Tijdens de Value-Based Health Care Working Session wordt, samen met 25 beslissers uit de Nederlandse gezondheidszorg, bepaald hoe het optimale klimaat kan worden gecreëerd voor zorg waarbij de patiënt echt centraal staat. Dit wordt ieder jaar gedaan aan de hand van de Value Agenda.

Na succesvolle edities met prof. Porter, PhD in 2017, dr. Bohmer en prof. Cripps in 2018 en prof. Teisberg in 2019 ligt de focus tijdens de Working Session 2020 op succesvolle cases en Nederlandse voorbeelden.

De werksessie is een gezamenlijk initiatief van The Decision Group, Amgen en Medtronic. De vierde editie van de Working Session zal online plaatsvinden op donderdag 5 november, 2020.
         bb

De Value Agenda 2019 – 2020 

Afgelopen jaar vond op 18 april de derde editie van de VBHC Working Session plaats. Het rapport: ‘Value Agenda for the Netherlands 2019-2020: 12 key actions to take charge and let VBHC initiatives flourish!’ vindt u hier. In het rapport staan 12 acties om het optimale klimaat te creëren voor zorg waarbij de patiënt echt centraal staat. 

Terugblikken op de Working Session kan daarnaast door middel van de aftermovie.

Logo Medtronic GOED
TDG_web200px-1
Amgen logo transp van internet